2014-02-05 12:54:22
Φωτογραφία για ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ... ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΣΕΦ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Χωρίς υποχρεώσεις για την Ευρωλίγκα αυτήν την εβδομάδα ο Ολυμπιακός, υποδέχεται σήμερα στο ΣΕΦ τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 (19:15, Δ.Τ.).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να παρουσιάσουν ένα σοβαρό πρόσωπο κόντρα στους Ροδίτες, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων που τους βρίσκει αντιμέτωπους στις 13 του μήνα με την Εφές στο ΣΕΦ!

Βέβαια τα προβλήματα για τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν λείπουν αφού δεν έχει στα πλάνα του τους τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη, Ματ Λοτζέσκι και τον ταλαιπωρημένο από ίωση Μίρζα Μπέγκιτς.

Από την άλλη αυτό είναι μία καλή ευκαιρία, ιδιαίτερα για τους δύο πρώτους, να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες για τη συνέχεια, ενώ θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και πολλοί παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο συχνά.


Εκτός αποστολής είναι επίσης ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League ΟΠΑΠ και ο νεαρός Δημήτρης Αγραβάνης. Φυσικά, δεν υπολογίζεται ο Έισι Λο που χειρουργήθηκε χθες (04/02) στη Νέα Υόρκη. Αντίθετα, κανονικά το παρών θα δώσει για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παραμένουν αήττητοι φέτος στο ΣΕΦ, έχοντας πετύχει ήδη οκτώ νίκες, ενώ και η παράδοση στις αναμετρήσεις τους με τους νησιώτες είναι συντριπτικά υπέρ τους. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 19 φορές στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να μετράει το απόλυτο (19-0).

Ο 48άχρονος τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες τους να συνδυάζουν την κατάκτηση του ροζ φύλλου με μια θετική εμφάνιση, παρά τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ