2014-02-05 16:39:01
Φωτογραφία για Τι προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα; Σίγουρα όχι αυτά που φαντάζεστε!
1.Ντύσιμο

Δεν κρίνουν, απλά παρατηρούν και ναι βγαίνουν αρκετά και σημαντικά συμπεράσματασχετικά με το ντύσιμο!Παραδείγματος χάρη... ένα κουστούμι στις 6 το απόγευμα δείχνει ένα συγκεκριμένο είδος εργασίας κ.ο.κ.

2.Την παρέα σου

Βγήκες με μία κοπέλα οι δυο σας; Ακόμα και τίποτα ερωτικό να μην υπάρχει μεταξύ σας σίγουρα θα ακυρώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον γιατί θα υποθέσει ότι είσαι δεσμευμένος. Είσαι μαζί με φίλους; Ενδιαφέρον, είσαι κοινωνικός και υπάρχει πιθανότητα να είσαι ελεύθερος.. Είσαι μόνος; Μμμμμ 3.Αν γελάς εύκολα

Ένας άντρας που γελάει σχετικά εύκολα, είναι αρκετά γοητευτικός για μία γυναίκα αρκεί να μην το παρατραβάει. Η κακή διάθεση δεν αποτελεί προσόν για έναν άντρα και σίγουρα μία γυναίκα θα το παρατηρήσει.

4.Αν έχεις κοπέλα ή όχι

Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο μία κοπέλα να καταλάβει αν έχεις σχέση ή όχι. Όμως στην περίπτωση που είσαι διαθέσιμος υπάρχουν κάποια σημάδια για να το δείξεις όπως παραδείγματος χάρη μία ματιά στον χώρο για γυναίκες.Να είσαι σίγουρος ότι μία γυναίκα θα το παρατηρήσει.

5.Οι τρόποι σου

Ακούγεται τετριμμένο αλλά ακόμα και ο πιο ελκυστικός άντρας μπορεί να απωθήσει μία γυναίκα λόγω των τρόπων του.Μιλώντας άσχημα σε ένα σερβιτόρο, κάνοντας υποτιμητικά σχόλια σε μία κοπέλα, χάνεις πόντους από την εκτίμηση μίας γυναίκας. Δεν είπαμε ότι πρέπει να είσαι ο απόλυτα τυπικός με τους τρόπους αλλά κάποια δείγματα τυπικής ευγένειας πρέπει να τα έχεις!
freemind.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ