2014-02-05 18:42:09
Φωτογραφία για Πολιτικός πολιτισμός: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαινεί το κράτος για την διαχείριση κρίσης στην Κεφαλονιά
Γράφει ο Γιάννης Λέκκας

«Το κράτος λειτούργησε πάρα πολύ αποτελεσματικά σαν έκτακτη ανάγκη». Με αυτή την γενναία της δήλωση στο "ΒΗΜΑ FM", η βουλευτής Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου επαίνεσε την άρτια οργάνωση του κρατικού μηχανισμού στους σεισμούς της Κεφαλονιάς.

Μάλιστα, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να αξιολογήσει τη λειτουργία του συντονιστικού για την Κεφαλονιά, απάντησε πως κατανοεί τη δυσκολία του να λειτουργήσουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

«Το καταλαβαίνω και αυτό που θέλω σε αυτήν την φάση είναι να βοηθήσω με τη δική μου πείρα και λόγω ειδικότητας αλλά και σαν βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βάλω ζητήματα αλλά το πρώτο που προέχει είναι να λειτουργήσει ο μηχανισμός σε αυτήν την έκτακτη ανάγκη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το συντονιστικό. Καταθέτω τις απόψεις μου και νομίζω ότι οι περισσότερες γίνονται σεβαστές», συμπλήρωσε η κα Θεοπεφτάτου.


Και μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να χρειάστηκε 11 ημέρες για να αποφασίσει να επισκεφτεί σήμερα Τετάρτη το σεισμόπληκτο νησί, ωστόσο η κα. Θεοπεφτάτου είχε την εντιμότητα να αναγνωρίσει την δυσκολία του εγχειρήματος που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο κρατικός μηχανισμός.

Να δούμε λοιπόν τί θα δηλώσει με τη σειρά του και ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την διαχείριση αυτής της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και αν θα συμφωνήσει με την βουλευτίνα του κόμματός του κ. Θεοπεφτάτου η οποία έζησε από κοντά την όλη κατάσταση, έχοντας φυσική παρουσία στο νησί.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στις επικείμενες δηλώσεις του, διότι τα μικροκομματικά παιχνίδια δεν χωρούν στον πολιτικό λόγο την ώρα που πολίτες έχουν χάσει τις περιουσίες τους και ζουν υπό το φόβο νέου ισχυρού σεισμού.
zoomnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ