2014-02-05 18:51:54
Φωτογραφία για Σοκάρει πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Μπρούσκο: «O αδερφός μου έχει AIDS»
Ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στα «Καρντάσιανς», το βράδυ της Τρίτης, και μίλησε τόσο για την πορεία του στην τηλεόραση, και για επιτυχία του σίριαλ, όσο και για τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ιστορίας σχετικά με τον αδελφό του, ο οποίος είναι φορέας του ιού του AIDS.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε σχετικά με αυτό: «Για μένα ήταν σαν απελευθέρωση όλο αυτό. Έχουμε κάποια θέματα που έχουμε μέσα μας και δεν τα μοιραζόμαστε. Ξαφνικά είχα τη δυνατότητα, θέλοντας ή μη, να τα μοιραστώ με τον κόσμο».

Όσον αφορά τώρα την πορεία του στην τηλεόραση, ο Ανδρέας Γεωργίου συμπλήρωσε: «Μετά το Dream Show, έκανα στο Mega τη σειρά “Στους 31 δρόμους”. Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά δεν είχαμε πείρα τότε.Ήμασταν 6 παιδιά που βρεθήκαμε να κάνουμε μια σειρά στο Mega. Αφού κόπηκε, είχα πάει στην Κύπρο, έπαιξα για δύο χρόνια εκεί σε μια επιτυχημένη σειρά. Μετά έστησα μια δική μου σειρά που γυριζόταν στην Αθήνα και προβαλλόταν στην Κύπρο. Δεν πήγε καλά. Στη συνέχεια, γνώρισα τη Βάνα Δημητρίου γιατί έψαχνα για σεναριογράφο. Έβλεπα πως είχαμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε μια καλή δουλειά, αλλά δεν είχα σενάριο. Μόλις γνώρισα τη Βάνα Δημητρίου λυθήκανε όλα μου τα προβλήματα».
youweekly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ