2014-02-05 20:58:26
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ DEAL ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Δυνατό... deal για τον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση του Ρομπέρτο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κάτι που αποτελεί και... δώρο του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους οπαδούς του Θρύλου, αφού είναι από τους παίκτες που φέτος έχει αγαπηθεί αρκετά από τον κόσμο!

Ιδιαίτερα μετά τον αγώνα των ερυθρόλευκων με την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη, ο Ισπανός γκολκίπερ «ανέβηκε» πάρα πολύ στην εκτίμηση όλων στο Λιμάνι με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά και για τη γενικότερη μέχρι τώρα εικόνα του στην ομάδα!

Ο Ολυμπιακός έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να αποκτήσει τον Ρομπέρτο και να κλείσει αυτό το θέμα πριν το καλοκαίρι, όποτε και αναμενόταν να... ανοίξουν οι συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για να έρθει αυτή η συμφωνία για τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 6 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αγοράσουν τον Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της Ελλάδας, αλλά ο πρόεδρος του Θρύλου άκουσε τον κόσμο και έκανε αυτό που έπρεπε για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ο... άσσος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας που κάνει σταθερά και μεγάλα βήματα για την καταξίωσή του στην Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ