2014-02-06 23:09:04
Φωτογραφία για Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ!
Ο Ολυμπιακός δεν περιορίζεται σε σύνορα και σε καμία περίπτωση η δράση του δεν σταματάει στην Ελλάδα! Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν όρια και η φήμη τους αλλά και το έργο τους έχουν φτάσει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου και πιο συγκεκριμένα μέχρι και την Αμερική!

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια έχει τη δική του σχολή στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Σικάγο υπάρχει η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στην οποία γίνεται αρκετά καλή δουλειά και ο Θρύλος δείχνει συνεχώς ότι βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τους ανθρώπους της σχολής.

Αυτό αποδείχθηκε και στην πρόσφατη εκδήλωση των ερυθρόλευκων στο Σικάγο για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τρεις ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού να στέλνουν τον δικό τους χαιρετισμό στους πιτσιρικάδες αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά στη σχολή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο "Γαύρος". Ο λόγος για τον Αργεντινό σούπερ σταρ του Θρύλου, Χαβιέρ Σαβιόλα, τον Ούγγρο τερματοφύλακα Μπάλας Μέγιερι και τον δεξιοπόδαρο Έλληνα αμυντικό Τάσο Παπάζογλου.


Ο Σαβιόλα τόνισε στον χαιρετισμό του:

«Χαιρετίζω όλα τα παιδιά της σχολής του Σικάγο και εύχομαι να έχετε ένα χαρούμενο 2014. Εύχομαι να είστε δυνατοί, με υγεία και να έχετε καλή πρόοδο».

Από την πλευρά του ο Παπάζογλου ευχήθηκε: «Εύχομαι χρόνια πολλά στα παιδιά της ακαδημίας του Σικάγο, καλή χρονιά και πάνω απ’ όλα υγεία», ενώ ο Μέγιερι απευθυνόμενος στα παιδιά της σχολής, τόνισε:

«Εύχομαι χαρούμενο 2014, να είστε δυνατοί με υγεία και... πάμε Ολυμπιακός!».

Γεγονός φυσικά το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα όλους τους ανθρώπους της σχολής ποδοσφαίρου στο Σικάγο. Ότι δηλαδή οι παίκτες της πρώτης ομάδας του Θρύλου έστειλαν χαιρετισμό στη σχολή, καθώς αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια όση απόσταση και αν υπάρχει με την Αμερική.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται όλων των σχολών και το ίδιο συμβαίνει φυσικά και στη σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο της Αμερικής! Με τον υπεύθυνο της σχολής ποδοσφαίρου στο Σικάγο, Γιάννη Κοσμά, να ευχαριστεί δημόσια με δήλωσή του στο Facebook τον Ολυμπιακό και τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας για τον χαιρετισμό τους και τη βοήθειά τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ