2014-02-07 12:33:08
Φωτογραφία για Επιμένει η Ντίλαν Φάροου: Η κακοποίηση από τον Γούντι Άλεν είναι η αλήθεια μου
Για την απόφασή της να δημοσιοποιήσει με ανοιχτή επιστολή στους New York Times την σeξουαλική κακοποίηση που... υπέστη από τον Γούντι Άλεν μίλησε η κόρη του Ντίλαν Φάροου στο περιοδικό People.

«Χρειάστηκε να μαζέψω όλα μου τα κουράγια για να γράψω την επιστολή. Η πρόθεσή μου ήταν να βάλω την αλήθεια στο χαρτί από μια φωνή που μέχρι σήμερα δεν ήταν σε θέση να μιλήσει» δήλωσε η 28χρονη Ντίλαν.

Απαντώντας στους επικριτές της που διαβλέπουν στις καταγγελίες την εκδικητική τάση της Μια Φάροου η Ντίλαν ανέφερε: Ο κόσμος λέει ότι δεν θυμάμαι ό,τι θυμάμαι. Λένε ότι η «κακιά μητέρα» μου έκανε πλύση εγκεφάλου γιατί αρνούνται να πιστέψουν ότι ο άρρωστος, κακός πατέρας μου θα με κακοποιούσε, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που η επίθεση στα θύματα είναι αποδεκτή και δικαιολογημένη».

Ως αποφασιστικό σημείο για να κάνει το βήμα μπροστά η Ντύλαν οριοθετεί την βράβευση του Γούντι Άλεν στις Χρυσές Σφαίρες για το έργο του στον κινηματογράφο, στις 12 Ιανουαρίου, όταν ο αδερφός της Ρόναν μέσω twitter κατήγγειλε την κακοποίησή της. «Έχασα το αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν - το κομάτι που μια γυναίκα δημοσίως παραδέχεται ότι την κακοποίησε σε ηλικία επτά ετών το έβαλαν πρίν ή μετά το Annie Hall;» έγραψε ο αδελφός της Ρόναν.

Στη συνέντευξη η 28χρονη Ντίλαν εκφράζει, τέλος, την αίσθηση προδοσίας που της δημιούργησε ο αδερφός της Μόουζες, ο οποίος μιλώντας επίσης στο People, κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή του ότι όσα καταγγέλλει είναι ψέματα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ