2014-02-07 18:51:46
Φωτογραφία για Συμμετοχή Αν. Γενικής Γραμματέως ΔΟΣ και ΑΣ Μ. Καρακόλη σε επιχειρηματική αποστολή στο Ερμπίλ (10-12.02.2014).
Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Μαγδαληνή Καρακόλη θα βρίσκεται στο Ερμπίλ του Ιράκ, στις 10,11 και 12 Φεβρουαρίου 2014, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιχειρηματική αποστολή, η οποία συνδιοργανώνεται από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Β. Ελλάδας και το Γραφείο της Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ και ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, με τη σύμπραξη του Γραφείου ΟΕΥ στο Ερμπίλ.

Στην ανωτέρω επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν και εταιρίες του κλάδου των δομικών υλικών.

Η εν λόγω δράση στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στην ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της εν λόγω αποστολής πρόκειται να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και της Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων του Κουρδιστάν.

Στο πλαίσιο της αποστολής, η Αν. Γενική Γραμματέας ΔΟΣ και ΑΣ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπρόσωπους της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, καθώς επίσης και με επιχειρηματικούς φορείς και Επιμελητήρια της περιοχής.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ