2014-02-07 18:50:36
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Ρήγα
Δύσκολες ώρες πέρασε τις προηγούμενες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας, αφού αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Ο μεγάλος φόρτος εργασίας, το άγχος της δουλειάς και οι ευθύνες της καθημερινότητας «γονάτισαν» τον γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας

Ο αγαπημένος ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα εκτός από την σκηνοθεσία του έργου «οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη», συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Βασιλική Ανδρίτσου στο θεατρικό «Τα παιδιά θα’ ρθούνε στις Οχτώ» βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για την προετοιμασία της νέας του καλλιτεχνικής δουλειάς με τίτλο «Ψαρόσουπα» στην Θεσσαλονίκη, όπου και αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των ανθρώπων που τον συνόδευαν, οι οποίοι και τον οδήγησαν αρχικά σε γνωστό νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας.


Ο ηθοποιός αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, νοσηλεύτηκε για λίγες μόνο ώρες στο νοσοκομείο και, ο κ.Ρήγας τώρα αναρρώνει και ξεκουράζεται, λαμβάνοντας την βοήθεια των δικών του γιατρών και ανθρώπων .

Ο γνωστός ηθοποιός, ευτυχώς για εκείνον, την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του είναι καλά και σύντομα θα επιστρέψει στην δουλειά του, που τόσο αγαπά.

Άλλωστε μας επιφυλάσσει και πολλές εκπλήξεις τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, όπου ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με την ανατρεπτική σειρά «Τρίχες» την οποία θα σκηνοθετήσει μαζί με τον στενό του συνεργάτη Δημήτρη Αποστόλου.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΙΣΑ 21ος ΓΥΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΙΣΑ 21ος ΓΥΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ