2014-02-09 09:44:52
Φωτογραφία για Σοβαρό ατύχημα στο Ελληνικό σε αγώνα Dragster
Σοβαρότατο ατύχημα στο Ελληνικό σε αγώνα Dragster είχαμε εχθές όπου ένας 20χρονος έχασε την ζωή του και ένας 21χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά , έπειτα από σύγκρουση δύο μοτοσικλετών.

Όπως αναφέρουν άλλοι αγωνιζόμενοι που ήταν μπροστά στο ατύχημα το ατυχές περιστατικό συνέβη όταν ο 20χρονος αναβάτης, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει την προσπάθεια του σε χρονομέτρηση dragster, αποχωρούσε από τον χώρο με τη μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα του, ο επόμενος αγωνιζόμενος, με μεγάλη ταχύτητα έπεσε επάνω του, με την μηχανή που οδηγούσε μία Suzuki GSX-R 1000. Ο δεύτερος αναβάτης 21 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια διεκομίσθη στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Aγωνιζόμενοι αναφέρουν ότι δεν υπήρχε κατάλληλη σήμανση για το σημείο όπου ολοκληρώνεται η χρονομετρημένη απόσταση, με αποτέλεσμα να φρενάρουν τελευταία στιγμή. Στη σελίδα των διοργανωτών στο facebook αναφέρεται απλά ότι “Το Drag Day στο αεροδρόμιο του Ελληνικού που ήταν να γίνει 8 και 9 / 02 , δεν θα πραγματοποιηθεί”.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ