2014-02-09 12:02:16
Φωτογραφία για HOW TO: Ξεχάσατε τον κωδικό σας στο Facebook; Αλλάξτε τον!
Η ενασχόλησή μας ολοένα και περισσότερο με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο, μας φέρνει αντιμέτωπους καθημερινά, με το "φαινόμενο" των passwords.

Κωδικοί παντού, σε κάθε λογαριασμό, σε κάθε σύνδεση, που όμως αν και ενοχλητικοί, είναι και απαραίτητοι για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων.

Τί γίνεται όμως αν κάποια στιγμή διαπιστώσουμε ότι δε μπορούμε να μπούμε στο Facebοοκ, όσους κωδικούς και αν δοκιμάζουμε; Επειδή είναι ανθρώπινο, με τόσους που έχουμε στο μυαλό μας, να ξεχάσουμε κάποιον, αλλά τελείως αδύνατο να ζήσουμε (πλακίτσα)  χωρίς Facebook, παρακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για την επαναφορά του κωδικού.

1.  Σε περίπτωση αποτυχημένης προσπάθειας εισόδου στο Facebook, βλέπετε την παρακάτω εικόνα, και την επιλογή με μπλε γράμματα, "Ζητήστε νέο κωδικό πρόσβασης", στην οποία κάντε κλικ.

2.  Το Facebook, θα σας ζητήσει κάποιο διαπιστευτήριο για το λογαριασμό σας. Το πιο απλό είναι να γράψετε το email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή, και μετά πατήστε "Αναζήτηση".


Αν έχετε λογαριασμό Gmail, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό σας μέσα από την Google.

Προχωράμε στην περίπτωση που δεν έχετε Gmail.

3.  Μπείτε στο email σας και θα δείτε ένα μήνυμα από το Facebook, με θέμα "Κάποιος ζήτησε νέο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο Facebook".

Ανοίξτε το και κάντε κλικ στην επιλογή "Αλλαγή κωδικού πρόσβασης"

4.  Επιλέξτε έναν νέο κωδικό, και εισάγετέ τον στα δύο πλαίσια. Αφού ο κωδικός σας επιβεβαιωθεί και χαρακτηρισθεί "Ισχυρός", κάντε κλικ στο "Συνέχεια".

5. Είστε έτοιμοι πλέον, να χρησιμοποιήστε το νέο σας κωδικό για την είσοδό σας στο Facebook.
olafree.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ