2012-04-18 10:52:23
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΔΟΥΡΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 18 Απριλίου 2004 ο ΠΑΟ με... την βοήθεια του "κοινού" πήρε ένα πρωτάθλημα "σπάζοντας" την επταετή κυριαρχία του Ολυμπιακού, χωρίς πάντως και να τον νικήσει!

Στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, η ισοπαλία με 2-2 ήταν αρκετή για να κρατήσει τους "πράσινους" στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από τον Ολυμπιακό και με νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θα κατακτούσε τον τίτλο!

Το ντέρμπι, βέβαια, είχε σασπένς και... διαμαρτυρίες. Ο Αλέφαντος, για παράδειγμα, ακόμα περιμένει τον διαιτητή Δούρο να του εξηγήσει γιατί απέβαλε μόνο τον Ζιοβάνι στη συμπλοκή με τον Κυργιάκο στο 72'. Αλλά και οι "πράσινοι" διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ του Στολτίδη, με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-1, για να... "σώσουν" τα προσχήματα!

Τουλάχιστον ο αγώνας ήταν καλός ποιοτικά. Και παρόλο που έχουν περάσει μόλις οκτώ χρόνια από τη διεξαγωγή του, μάλλον θα μείνει στην ιστορία, για... όλους τους παραπάνω λόγους.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2 (7' πέν. Μπασινάς, 81' Γκούμας - 44' Στολτίδης, 54' Τζόρτζεβιτς)

Παναθηναϊκός (Ιτζάκ Σουμ): Χαλκιάς, Μόρις (74' Σαπάνης), Σεϊταρίδης, Γκούμας, Μινχ, Μπασινάς, Κωνσταντινίδης (46' Κυργιάκος), Μικάελσεν, Γκονζάλες (64' Ολισαντέμπε), Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου.

Ολυμπιακός (Νίκος Αλέφαντος): Γιάννου, Μαυρογενίδης (17' Χούτος), Βάλλας, Πάντος, Ανατολάκης, Καρεμπέ, Στολτίδης, Καστίγιο (60' Βενετίδης), Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος (74' Καφές).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ