2014-02-09 23:14:23
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΥΠΕΛΛΟ!
Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τους τη Βέροια και επικεντρώνονται στην ρεβάνς του Κυπέλλου στο Περιστέρι.

Μπορεί η Κυριακή να ήταν ημέρα κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού - με κάποιες εξαιρέσεις που έκαναν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τα προγράμματά τους - πήραν ανάσες περνώντας δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όμως ο Μίτσελ πρόλαβε να κάνει τις... επισημάνσεις του προς εκείνους για τον αγώνα με τη Βέροια.

Ο Ισπανός τεχνικός διευκρίνισε στους παίκτες του πως σε καμία των περιπτώσεων δεν έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο επικρότησε τις προσπάθειές τους στην επανάληψη, που οδήγησαν στο τελικό 0-5 επί της ομάδας της Ημαθίας. Αναφορικά με τα αρνητικά στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα προβλήματα σε ανάπτυξη, δημιουργία παιχνιδιού και κυκλοφορία μπάλας. Σε επίπεδο προσώπων το τεχνικό επιτελείο έμεινε ικανοποιημένο κυρίως από τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή (Ολαϊτάν, Μανιάτη, Ιμπαγάσα και κυρίως τους 2 πρώτους) και για τους Ντομίνγκεζ, Πέρεζ και Κάμπελ. Ακόμα υπάρχει η διαπίστωση πως ο Μαρκάνο βελτιώνεται συνεχώς και ενσωματώνεται πολύ εύκολα στην λογική της ομάδας.


Από την άλλη στο αγωνιστικό σκέλος ο Μίτσελ θέλει να... προλάβει καταστάσεις καθότι στο Περιστέρι και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο θέλει από τους παίκτες του να μπουν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να βάλουν ένα γρήγορο γκολ.

Άλλωστε και οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι παραδέχονταν πως σε εβδομαδιαία βάση ο προπονητής τους, τους ζητά να κάνουν μία ιδιαίτερα δυναμική αρχή σε κάθε ματς που παίζουν. Κατά τα άλλα η προπόνηση της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα με αποθεραπεία για τους βασικούς στο παιχνίδι κόντρα στην Βέροια και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.

Ο Μίτσελ θα βγάλει την Τρίτη αποστολή για το 2ο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη. Έτσι από τη Δευτέρα και μετά το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό θα είναι στο Κύπελλο, όπου θα γίνουν ξανά αλλαγές στο βασικό σχήμα, από τη στιγμή που ακολουθεί ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη λίγες ημέρες μετά (το Σάββατο).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ