2014-02-10 13:04:55
Φωτογραφία για Πάτρα: Κέντρο ταλαιπωρίας των πολιτών το ΚΕΠ του Δήμου
Αλαλούμ και καταστάσεις που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα, βιώνουν καθημερινά όσοι προσέρχονται στο... Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Πατρέων, που στεγάζεται στο πρώην Συνεδριακό κέντρο του ΟΛΠΑ στο παλιό Λιμάνι, προκειμένου υποτίθεται «άμεσα» να εξυπηρετηθούν…!

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από αναγνώστη του patratora.gr, οι λογομαχίες δίνουν και παίρνουν μεταξύ των πολιτών με «μήλον της έριδος» ποιος θα εξυπηρετηθεί πρώτος, καθώς όπως καταγγέλλεται το μηχάνημα έκδοσης αριθμού προτεραιότητας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας τους τελευταίους μήνες.

Αποτέλεσμα της κατάστασης που επικρατεί στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών είναι οι Πατρινοί που το επιλέγουν προκειμένου να αποφύγουν την ατελείωτη γραφειοκρατία για να εκδώσουν ακόμα και ένα απλό πιστοποιητικό, να περιμένουν με τις ώρες στην ουρά!

Οι αψιμαχίες ανάμεσα στους πολίτες αλλά και με τους εργαζόμενους βρίσκονται στην «ημερήσια διάταξη» λειτουργίας του ΚΕΠ και όλα αυτά γιατί κανείς από τους υπεύθυνους του Δήμου δεν έχει φροντίσει να επισκευάσει το μηχάνημα που αφορά στην έκδοση αριθμού προτεραιότητας…!


Σύμφωνα πάντως με πηγές του patratora.gr, έντονα είναι και τα παράπονα που εκφράζονται από την πλευρά των υπαλλήλων καθώς όπως υποστηρίζεται δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετούν τους πολίτες και ταυτόχρονα να ελέγχουν ποιος έχει προτεραιότητα.

Όπως και να έχει πάντως όποιοι επιλέξετε για την εξυπηρέτηση σας το ΚΕΠ στο Λιμάνι της Πάτρας, «οπλιστείτε» με υπομονή καθώς μεγάλη προβλέπεται η αναμονή...!
patratora.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ