2014-02-10 18:46:11
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στην Ελλάδα η αποστολή της Νίζνι Νόβγκοροντ, ενόψει του μεθαυριανού επαναληπτικού αγώνα για το Challenge Round του CEV Cup κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού την Τετάρτη (17:00) στον επαναληπτικό αγώνα των «8» θα κάνει προπόνηση το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη.

Όπως αναφέρει το "volleyball.gr" Την αποστολή της ρωσικής ομάδας συνόδευσε ένας ιερωμένος, οπαδός του συλλόγου, ο οποίος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μόλις βγήκαν από την αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» ξέχασαν μονομιάς την κούραση από το ταξίδι (η ομάδα είχε ταξιδέψει την Κυριακή από το Γιάροσλαβ στη Μόσχα κι από κει «πέταξε» το πρωί για την Αθήνα) κι απολάμβαναν τον ηλιόλουστο ουρανό της Αθήνας.

«Αυτός ο καιρός δεν υπάρχει πουθενά…», έλεγε και ξαναέλεγε ο Μίκο Έσκο (στη φωτογραφία με τον προπονητή του, Πλάμεν Κονσταντίνοφ), ο οποίος κυκλοφορούσε με κοντομάνικο και το απολάμβανε: «Στη Ρωσία με -10 λέμε ότι έχει καλό καιρό, αλλά εδώ είναι το κάτι άλλο».


Φυσικά ο Φινλανδός πασαδόρος και οι συμπαίκτες του δεν ήρθαν στην Αθήνα για τουρισμό, αλλά συνειδητοποιημένοι ότι το βράδυ της Τετάρτης θα χρειαστεί να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την 4άδα της διοργάνωσης.

«Η νίκη στον πρώτο αγώνα και το 3-0 σίγουρα μας δίνει ένα προβάδισμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κριθεί κάτι. Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο πρώτο ματς κάποια καλά στοιχεία και σίγουρα αγωνιζόμενος στην έδρα του, θα είναι πολύ πιο δυνατός», παραδέχθηκε ο Έσκο ο οποίος πριν από 14 χρόνια ακριβώς (03/02/2000) είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, ως παίκτης της πρωταθλήτριας Φινλανδίας Keski-Savon Pateri Varkaus, στο κλειστό της Γλυφάδας με 3-0.

«Το θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι και μου είχε κάνει εντύπωση ότι είχε πολύ λίγο κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα την Τετάρτη περιμένω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική και μιλώντας με τον συμπαίκτη μου στην Εθνική Όλι Κούναρι ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του», είπε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός άσος αλλά επανέλαβε την πίστη ότι τελικά θα τα καταφέρουν να προκριθούν: «Κάναμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ