2014-02-10 19:40:10
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν μαθήματα χορού, για παιδιά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας
Με πρωτοβουλία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κάθε Σάββατο και ώρα 09:00, θα πραγματοποιούνται στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα, μαθήματα δημοτικών και λαϊκών χορών σε παιδιά αστυνομικών από τον χοροδιδάσκαλο κ. ΔΟΥΚΛΙΑ Κωνσταντίνο και τη σύζυγο του κα. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ Ιωάννα.

Στα μαθήματα, τα οποία είναι δωρεάν, μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά των αστυνομικών και πολιτικών υπάλληλων που υπηρετούν στις αστυνομικές μας Υπηρεσίες.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος κ. ΜΑΤΣΙΚΑΣ Αθανάσιος, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, παρευρέθηκε σήμερα στην έναρξη των μαθημάτων, καλωσόρισε τα μικρά παιδιά των συναδέλφων, συνομίλησε με τους χοροδιδασκάλους και εξήρε την προσφορά τους.

Ως Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. ΔΟΥΚΛΙΑ και τη κα. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ για την ευγενική τους ενέργεια η οποία αναμφίβολα μεταλαμπαδεύει τις παραδόσεις της πατρίδας μας και συμβάλει στη διατήρηση των ηθών και των αξιών μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ