2014-02-10 19:50:11
Φωτογραφία για Σότσι: Στριπτίζ Ρωσίδας αθλήτριας σε ζωντανή μετάδοση
Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν

Μπορεί να απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000 μέτρα πατινάζ ταχύτητας, όμως, σίγουρα κερδίσει το χρυσό για το σέξι ατύχημά της.

Ο λόγος για τη 30χρονη Ρωσίδα αθλήτρια, Όλγα Γκραφ, η οποία μέσα στον ενθουσιασμό άνοιξε το φερμουάρ της φόρμας της αποκαλύπτοντας το μπούστο της, ενώ η αποκάλυψε μεταδιδόταν ζωντανά από την κρατική τηλεόραση.

Μόλις αντιλήφθηκε, όμως, ότι μέσα από τη φόρμα δε φορούσε εσώρουχα την έκλεισε βιαστικά και κόκκινη από ντροπή χαμογέλασε κοιτώντας το κοινό που μάλλον εκτίμησε περισσότερο το… στριπτίζ παρά την επίδοσή της.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε: «Το ξέχασα τελείως. Διαθέτουμε πολύ καλές στολές που είναι αρκετά σφικτές. Θέλεις μοναχά να αναπνεύσεις στο τέλος και να βγάλεις τη στολή σου. Μόνο αργότερα συνειδητοποίησα ότι μπορεί να κυκλοφορήσω σε βίντεο στο YouTube. Αλλά, δε νομίζω να είναι τόσο κακό».

Η Γκραφ, που σημείωσε προσωπικό ρεκόρ, έλαβε και συγχαρητήριο μήνυμα από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος πέραν του πάθους του με τον αθλητισμό είναι γνωστός και για την αγάπη του στο ωραίο φύλο.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ