2014-02-10 19:54:12
Φωτογραφία για ΤΑ... ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Αρνούνται στη Σαραγόσα την επιστροφή του Γκεόργκι Σερμαντίνι στον Ολυμπιακό, αφού, παρόλα τα δημοσιεύματα ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον αγοράσουν, οι Ισπανοί δεν τον πουλάνε.

Αρχικά οι Ισπανοί δήλωσαν άγνοια στις φήμες ότι οι πρωταθλητών Ευρώπης θέλουν να πάρουν πίσω το διεθνή Γεωργιανό σέντερ, αλλά τώρα... δηλώνουν πως ξέρουν το ενδιαφέρον και δεν πουλάνε τον παίκτη.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Σαραγόσα αρνούνται ότι πρόκειται να τον πουλήσουν, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γουίλι Βιγιάρ: «Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά, σε καμιά περίπτωση, δεν θα τον πουλήσουμε. Έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό παίκτη για την ομάδα μας. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος με αυτούς τους παίκτες».

«Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του παίκτη μας, ο οποίος έχει προσαρμοστεί τέλεια στην ομάδα, όπως επίσης και το ότι ολόκληρη η οικογένειά του είναι πολύ ευχαριστημένη. Είναι χαρούμενος από την ομάδα και τους συμπαίκτες του, ενώ μπορεί να παίζει και σε υψηλό επίπεδο. Δεν του είναι, λοιπόν, εύκολο να εγκαταλείψει τη Σαραγόσα», είπε ολοκληρώνοντας ο παράγοντας της ισπανικής ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ