2014-02-10 20:16:35
Φωτογραφία για Ελεύθερη Πτώση Τιμών στο Spartoo.gr!
Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και στο γνωστό e-shop Spartoo.gr οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα σε σημείο που αγγίζουν το 70%! Η ποικιλία σε μοντέλα και μάρκες είναι τεράστια, πάνω από 30χιλιάδες προιόντα είναι σε έκπτωση, που είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε Για τις γυναίκες γόβες, μπότες/μποτάκια, μπαλαρίνες, αθλητικά παπούτσια της φετινής κολεξιόν καθώς και σανδάλια, πέδιλα, πλατφόρμες και εσπαντρίλιες της προηγούμενης καλοκαιρινής σεζόν είναι διαθέσιμα σε εκπλητικές τιμές που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα επισκεφτείτε το Spartoo.gr και να επωφεληθείτε τις εκπτώσεις.

Για το αντρικό κοινό το Spartoo προτείνει αθλητικά, casual παπούτσια, sneakers, μποτάκια και μπότες που ακόμα και οι πιο απαιτητικοί στο παπούτσι είναι σίγουρο ότι θα βρουν αυτό που τους αρέσει. Για τους μικρούς μας φίλους το Spartoo διαθέτει μία ξεχωριστή συλλογή για κορίτσια και αγόρια με προιόντα αναπαυτικά και εξαιρετικής ποιότητας που σίγουρα θα τα λατρέψουν.

Αυτές τις μέρες έως και την Πέμπτη 13.02 το e-shop προσφέρει επιπλέον 10% έκπτωση σε μάρκες όπως Casual Attitude, Moony Mood, Gat και DC shoes με τον κωδικό SALEGR1411 !

Επωφεληθείτε άμεσα από τις εκπτώσεις έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2014 και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να παραγγείλετε και να επιστρέψετε προιόντα με μηδενικά έξοδα αποστολής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ