2012-04-18 11:47:10
Φωτογραφία για Απών ο Βαρδινογιάννης
Απών ο Βαρδινογιάννης18/4/2012 Με θέμα την σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου αναμένεται στις 10:00 να αρχίσει η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο, μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να μην υπάρξει και πάλι κάποια θετική εξέλιξη, αν και απαιτείται η παρουσία μόνο του 20% μετοχών στη Συνέλευση.

Σύμφωνα με τη Sportday, το ενδεχόμενο αυτό είναι αρκετά μεγάλο καθώς στη σημερινή ΓΣ ο Ανδρέας Βγενόπουλος που θα δώσει το «παρών» θα παρουσιάσει ένα έγγραφο το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ των μετόχων και δεν επιτρέπει ούτε στον ίδιο, ούτε σε άλλο μέτοχο να ορίσει περισσότερα μέλη από αυτά που δικαιούται βάσει του ποσοστού του.

Αυτό θέτει ως βασική προϋπόθεση την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή έστω εκπροσώπων του στην ΓΣ για να μπορέσουν να υπάρχουν εξελίξεις.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει το "παρών" ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ή κάποιος που να τον εκπροσωπεί.

Αντίθετα ο Ανδρέας Βγενόπουλος βρίσκεται ήδη στα γραφεία, όπως ο κ.Σιωπήλης που εκπροσωπεί τον Αδαμάντιο Πολέμη και άλλους μετόχους. "Παρών" και ο κ.Μακρόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Πριν από λίγα λέπτά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφτασε στα γραφεία.
www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακούσατε... Ακούσατε...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ακούσατε... Ακούσατε...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ