2014-02-10 20:55:06
Φωτογραφία για Η Κάμερον Ντίαζ εξομολογείται τα πάντα για τις συνήθειες που την κρατούν σε φόρμα
Για το εξώφυλλο του περιοδικού Self φωτογραφήθηκε η 41χρονη Κάμερον Ντίαζ και μίλησε για τη διατροφή και τη γυμναστική της. Δες τι είπε..

Για το τι σημαίνει γι’αυτήν “άσκηση” είπε: “Ασχολήθηκα με τη γυμναστική κατά λάθος. Πλέον, όμως, στηρίζομαι σε αυτήν φυσικά και συναισθηματικά. Νιώθω πολύ πιο δυνατή τώρα”.

Για το πώς καταφέρνει να καταπολεμάει τη θέληση της να φάει junk food: “Είδα μία διαφήμιση για junk food χθες και έκανε το στομάχι μου να φωνάξει. Αν δεν είχα κάτι άλλο να κάνω θα πήγαινα και θα έπαιρνα τρία μπουρίτος και μερικά νάτσος με έξτρα τυρί. Αυτό που έχω μάθει, όμως, είναι πως μόνο και μόνο επειδή μπορείς να το μασήσεις και να το καταπιείς δε σημαίνει πως είναι φαγητό”.

Για το ότι έκοψε το κάπνισμα στα 27 της για να παίξει στην ταινία “Οι Άγγελοι του Τσάρλι” είπε: “Θέλω οι γυναίκες να ξέρουν ότι δεν είναι πολύ αργά να αρχίσουν να προσέχουν το σώμα τους
. Μέχρι τα 27 μου που άρχισα να προπονούμαι για τους Άγγελους του Τσάρλι, δεν είχα καμία σχέση με τη γυμναστική. Σταμάτησα να καπνίζω μόλις ένα μήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Γυμναζόμουν 8 ώρες την ημέρα, επτά φορές την εβδομάδα για τρείς μήνες και έκλεγα κάθε μέρα. Τις Δευτέρες αναρωτιόμουν πως θα τα καταφέρω αλλά πολύ γρήγορα απέκτησα τέλειους κοιλιακούς. Στα 27 μου δεν είχα το μυαλό να πω, “Το κάνω για όταν θα γίνω 41”, αλλά στα 41 μου λέω, “Ευτυχώς που ξεκίνησα στα 27 μου””.

Για το πώς γυμνάζεται σήμερα: “Σίγουρα δεν είμαι στα καλύτερά μου. Είχα μερικές κοίλες τις οποίες έφτιαξα μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε και έτσι έπρεπε να ξεκουραστώ για 6 εβδομάδες για να αναρρώσω. Πήρα μερικά κιλά αλλά όταν επέστρεψα στην κανονική μου προπόνηση και διατροφή τα έχασα όλα”.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NCMusicControle: Cydia tweak
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NCMusicControle: Cydia tweak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ