2014-02-10 21:23:27
Φωτογραφία για ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ... ΟΛΑΪΤΑΝ!
Ο Μάικλ Ολαϊτάν ξανά στο μεταγραφικό... επίκεντρο ομάδων από την Γαλλία και την Ισπανία με τις Βαλένθια, Νις και άλλες ομάδες να τον έχουν βάλει στη λίστα τους.

Νεότερα δημοσιεύματα από την Γαλλία και την Ισπανία διαρρέουν ενδιαφέρον συλλόγων όπως οι Βαλένθια, Νις και Οσέρ για τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Για τους Ισπανούς μάλιστα τονίζεται πως μπορεί να στείλουν δικό τους άνθρωπο στην Ελλάδα ακόμα και στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός για να δουν από κοντά τον διεθνή Νιγηριανό.

Ο Ολαϊτάν έχει απασχολήσει και στο παρελθόν γαλλικούς συλλόγους ενώ αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετές ομάδες από Α' και Β' Γαλλίας που τον τσεκάρουν διαρκώς. Όσο περνούν οι μέρες και ο νεαρός φορ των ερυθρόλευκων βελτιώνεται από κάθε άποψη, σκοράροντας με την φανέλα του Θρύλου τόσο και θα ανεβαίνει η ποδοσφαιρική του... μετοχή.

Από την μία λοιπόν υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον και οι... σειρήνες από το εξωτερικό και από την άλλη η κλήση που έρχεται για την Εθνική ανδρών της Νιγηρίας. Επιπλέον ο Ολαϊτάν έχει ελπίδες για να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ