2014-02-11 09:58:14
Φωτογραφία για «ΦΤΙΑΧΝΕΙ»... ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ένα πολύ δύσκολο σερί αγώνων ακολουθεί για τον Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και ο Μίτσελ φρόντισε να... «φτιάξει» τους παίκτες του σε διαδοχικά τετ α τετ που είχε μαζί τους.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα, φέρνει για πρώτη ίσως φορά στη σεζόν τους ερυθρόλευκους με την... πλάτη στον τοίχο, σε ό,τι αφορά τις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους. Η ρεβάνς στο Περιστέρι την Τετάρτη έχει πάρει τη μορφή «τελικού» για τους ερυθρόλευκους και ο Μίτσελ φρόντισε να περάσει αυτό το μήνυμα στους παίκτες του.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βέβαια είναι ένα μόνο από τα αρκετά που έχουν να δώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί τον επόμενο μήνα, όπου υπάρχουν και τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, καθώς φυσικά και τα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης αρκετά τετ α τετ με παίκτες, ιδίως με εκείνους που υπολογίζει γι' αυτούς τους αγώνες και τους εξήγησε πόσο σημαντικά αλλά και δύσκολα παιχνίδια θα είναι για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η «Sportday».

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τους Μανωλά, Ντομίνγκεζ, Μανιάτη, Σάμαρη, αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, όπως ο Ολαϊτάν και ο Ιμπαγάσα, κάτι που είναι πιθανό να κάνει και σήμερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ