2014-02-11 16:27:14
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΣΧΟΣ : ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την υπόσχεση ότι οι παίκτες του Ατρόμητου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό και να προκριθούν εκείνοι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, έδωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Παρά την κούραση που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου διαθέτουν πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει για εκείνους ο αυριανός αγώνας με τους ερυθρόλευκους.

Αυτό τόνισε στην επίσημη τοποθέτησή του στο σάιτ της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την συμπαράσταση που έχει η ομάδα του στους τελευταίους αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμένει το φαβορί, όμως οι παίκτες μας παρά την κούραση και την ταλαιπωρία έχουν πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την συγκλονιστική τους παρουσία στο ματς με τον Αστέρα και είμαστε βέβαιοι ότι και στον αυριανό αγώνα θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη συμπαράσταση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ