2014-02-11 21:39:54
Φωτογραφία για Πάει για γκαρντ ο Παναθηναϊκός!
Θέμα προσθήκης γκαρντ (για την ακρίβεια, χειριστή της μπάλας) είχε τεθεί και τον Δεκέμβρη, αλλά απορρίφθηκε. Τώρα ο Παναθηναϊκός φέρεται να 'χει βάλει το θέμα στην τελική ευθεία. Ποιος θα τερματίσει; Ο Που Τζέτερ ή ο Ζακ Ράιτ;

Όπως ήταν ξεκάθαρο... από το 2013, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να "κλέψει" (να βρει μια λύση, εκ των έσω) τα πάντα, εκτός του άσου. Από τότε ερευνούσαν οι "πράσινοι" την αγορά και προσπαθούσαν να βρουν κάποιον που να μπορεί να γίνει η λύση στο πρόβλημα, χωρίς να... τιναχτεί η μπάνκα στον αέρα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι διάφορα ονόματα μελετήθηκαν, με κάποια πέρασαν και στη δεύτερη φάση -αυτών των ερωτήσεων-, ένα ήταν από την Ελλάδα, αλλά δεν τον άφησε η ομάδα του και τα υπόλοιπα από το εξωτερικό. Με μια διευκρίνιση: αυτοί που προκρίθηκαν, ήταν παίκτες κάτοχοι ευρωπαϊκών διαβατηρίων. Όχι Αμερικανοί, Αμερικανοί.

Ο Που Τζέτερ, όνομα που πρώτο δημοσίευσε το ebasket.gr και οι πηγές μας στην Κίνα επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του θέματος, είναι μια τέτοια περίπτωση, καθώς έχει διαβατήριο από την Ουκρανία. Έχει όμως, και κάτι ακόμα: ομάδα στην Κίνα, τους Σαντόνγκ Γκολντ Λάιονς, οι οποίοι διεκδικούν την πρόκριση τους στα πλέι οφ.


Αν την κάνουν δική τους, ο αδελφός της Καρμελίτα Τζέτερ (δυο φορές χρυσή σε Παγκόσμιο και τρεις φορές Ολυμπιονίκης, στα 100 μέτρα, ενώ δικός της είναι ο δεύτερος καλύτερος χρόνος, στην ιστορία του αθλήματος), θα μείνει εκεί που είναι. Διαφορετικά, θα είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει. Πότε θα ξέρουν οι "πράσινοι" τι θα γίνει; Την Πέμπτη. Έχουν ήδη ενημερώσει για το ενδιαφέρον τους και περιμένουν την εξέλιξη του... θέματος, για να κινηθούν αναλόγως.

Αν υποθέσουμε πως ο ηγέτης της Ουκρανίας στην διαδρομή που διέγραψε στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ με προορισμό το Παγκόσμιο της Ισπανίας, μείνει στην Κίνα, ο ΠΑΟ θα ασχοληθεί με το Νο2 της λίστας, που είναι ο Ζακ Ράιτ. Για την ακρίβεια, ήταν στο Νο1, αλλά έχει συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ και άρα οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα πρέπει να πληρώσουν μπάι άουτ, πέραν του μισθού του ιδίου.

Όπως μάθαμε, στο συμβόλαιο αυτό υπάρχει συγκεκριμένο μπάι άουτ (δεν θα ζητήσουν δηλαδή, οι Γερμανοί ό,τι θέλουν) και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη την προσφορά του.

Μη νομίσετε πως μόνο αυτοί υπάρχουν στο χάρτη. Είναι και άλλοι που έχουν προταθεί και πληρούν κάποιες από τις προϋποθέσεις. Οι συγκεκριμένοι ωστόσο, είναι οι επικρατέστεροι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ