2014-02-12 10:14:13
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΗ 5,5 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΙΟΒΑ, ΑΛΛΑ...
Το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ εμφανίζεται να πρόσφερε ρωσική ομάδα για τον Δημήτρη Σιόβα, μία ημέρα πριν ο αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματιστεί! Μεγάλο «πακέτο» και από ιταλικό σύλλογο Μία προπόνηση, ένας σοβαρός τραυματισμός σε ανύποπτη φάση κι ένα -πιθανό- σπουδαίο deal που τελικά δεν έγινε ποτέ. Στη σαββατιάτικη προπόνηση της 11ης Ιανουαρίου ο διεθνής στόπερ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς χτύπησε σοβαρά στην ποδοκνημική, με αποτέλεσμα να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Μία ημέρα νωρίτερα ωστόσο στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είχε φτάσει πρόταση ύψους 5,5 εκατ. ευρώ από γνωστή ρωσική ομάδα για τον Σιόβα σύμφωνα με το «Goal» και οι ερυθρόλευκοι ήταν όπως φαίνεται έτοιμοι να πουν το «ναι». Έτσι το μόνο που θα απέμενε ήταν να τα βρουν οι Ρώσοι και με τον παίκτη, αλλά ο τραυματισμός του οδήγησε τελικά σε... «ναυάγιο» την επικείμενη μεταγραφή.

Πολύ καλή πρόταση πάντως για τον 25χρονο αμυντικό εμφανίζεται να είχε ο Ολυμπιακός και από την Ιταλία, περίπτωση που επίσης δεν προχώρησε λόγω της ατυχίας που είχε ο παίκτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ