2014-02-12 10:54:30
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Το θαύμα της πρόκρισης στα ημιτελικά του Cev Cup θα κυνηγήσει η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού σήμερα το απόγευμα (17:00, OTE Sport 5) απέναντι στην Νίζνι Νόβγκοροντ.

Οι ερυθρόλευκοι που είχαν ηττηθεί με 3-0 σετ από τους Ρώσους στον 1ο αγώνα του Challenge Round ψάχνουν μια "καθαρή" νίκη στο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη για να στείλουν τον αγώνα στο "χρυσό" σετ και να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τετράδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας για το ματς σημείωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε απέναντι μας μια πολύ ισχυρή ομάδα με τεράστιο μπάτζετ αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να παίξουμε ελεύθερα και να παλέψουμε. Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο. Η ψυχολογία μας μετά από την ήττα από την Κηφισιά δεν είναι καλή αλλά αυτό το ματς θα δίνει την ευκαιρία να δείξουμε το δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη για τον κόσμο μας. Τον πικράναμε σε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα και θέλουμε να το δώσουμε πάλι χαρά και να τον φέρουμε δίπλα μας στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ