2014-02-12 11:24:07
Φωτογραφία για Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Tom Brokaw
Συγκίνηση προκάλεσε στις ΗΠΑ η αποκάλυψη του θρύλου της αμερικανικής δημοσιογραφίας Tom Brokaw ότι... πάσχει από καρκίνο, με τη σχετική διάγνωση να έχει γίνει από τον Αύγουστο του 2013, και την πρόγνωση για την αντιμετώπιση της επάρατης νόσου να είναι αισιόδοξη.

“Με τη σθεναρή υποστήριξη της οικογένειάς μου, του ιατρικού προσωπικού και των φίλων μου, είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον, και ανυπομονώ να συνεχίσω τη ζωή μου και τη δουλειά μου. Παραμένω ο πιο τυχερός άνθρωπος που γνωρίζω. Είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον για την υγεία μου, ελπίζω ωστόσο όλοι να καταλαβαίνουν ότι επιθυμώ να κρατήσω το θέμα σε προσωπικό επίπεδο”, αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο Tim Brokaw.

Ο 74χρονος θρύλος της αμερικανικής δημοσιογραφίας και του NBC, συνεχίζει να δουλεύει κανονικά από τον Αύγουστο, οπότε και διαγνώστηκε με καρκίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2006 ο Tom Brokaw είχε βραβευτεί για την προσφορά του στη μάχη κατά του καρκίνου, και στην ομιλία που είχε κάνει, παραλαμβάνοντας το βραβείο, είχε σχολιάσει με νόημα ότι δεν γνωρίζει καμία οικογένεια στην Αμερική που να μην είχε τη δυσάρεστη εμπειρία της επάρατης νόσου για κάποιο μέλος της.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ