2014-02-12 17:54:22
Φωτογραφία για Καρναβαλική δράση με ποδήλατα προγραμματίζεται για την τελευταία Δευτέρα της Αποκριάς στην Πάτρα
Μπορεί να μην έχει αναγγελθεί και συμπεριληφθεί επίσημα στο πρόγραμμα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, ωστόσο όπως αποκάλυψε τις προάλλες στην εκπομπή «Αρένα» της Ρένας Βαρδαλαχάκη στο κανάλι Super B, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά, θα πραγματοποιηθεί μία δράση με ποδήλατα την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 (την τελευταία εβδομάδα της αποκριάς).

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αποκάλυψε, ωστόσο η δράση θα αφορά ποδηλάτες και ποδηλάτισσες όχι μόνο από την περιοχή της Πάτρας αλλά από όλη την Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι και πέρυσι η Κοινωφελής Επιχείρηση – Πατρινό Καρναβάλι είχε πραγματοποιήσει μέσα σε γιορτινό και χαρούμενο κλίμα τις Ποδηλατοδράσεις, τις οποίες και είχε διοργανώσει σε συνεργασία με την τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Ποδηλατοδράσεις»-OTE COSMOTE και με την υποστήριξη της Πατρινής ποδηλατικής ομάδας «Πιάνω τη ζωή από το τιμόνι», στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών.

Οι περσινές Ποδηλατοδράσεις θεωρήθηκαν ότι αναβίωσαν σε ένα βαθμό τον παλιό αγαπημένο θεσμό της Πατρινής αποκριάς, το «Baby Rally».

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ