2014-02-12 20:51:04
Φωτογραφία για Εξάλειψη της παιδικής φτώχειας
Δώστε ελπίδα στα παιδιά! Εύκολα και απλά, μία φορά τον μήνα. Με κάθε κλήση στους πιο κάτω ειδικούς αριθμούς μπορείτε εύκολα και απλά να χαρίσετε ελπίδα και χαμόγελο σε παιδιά στην Κύπρο που το έχουν ανάγκη.

Κάντε την εισφορά σας μια φορά τον μήνα και στηρίξτε μόνιμα και έμπρακτα το έργο του "Hope for Children" UNCRC Policy Center.

"Hope For Children" UNCRC Policy Center

Ποιοι Είμαστε;

Το “Hope For Children” UNCRC Policy Center είναι ένα μη κερδοσκοπικό ανεξάρτητο ίδρυμα με βάση τη Λευκωσία στην Κύπρο και με παραρτήματα σε Ινδία και Ουγγαρία.

Διεξάγουμε το έργο μας μέσω έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών, προώθηση και χάραξη πολιτικής και την υλοποίηση κοινωνικών προγραμμάτων.

Επίσης προσφέρουμε ψυχοκοινωνική υποστήριξη και καθοδήγηση σε ευάλωτες ομάδες παιδιών, ειδικά σε ασυνόδευτους ανηλίκους που βρίσκονται στην Κύπρο.

Το όραμα και η αποστολή μας:

Το όραμα του HFC είναι να συμβάλει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή της νεολαίας στην κοινωνία.

Το HFC σκοπεύει στην υποστήριξη και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών με βάση τα πρότυπα και τις αρχές της Διεθνούς Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ