2014-02-13 00:34:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ συναντήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΠ πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Δυνατή», υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με τον συνεργάτη του και πρώην συνδικαλιστή της πολεμικής αεροπορίας κ. Αντρέα Παναγόπουλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνάντηση τους με το σωματείο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων της επιχείρησης το οποίο ευχαριστούν δημόσια για την φιλοξενία και την ενημέρωση που τους παρείχαν.

Κατά την συνάντηση τους ο κ. Οικονομόπουλος δήλωσε πως τα προβλήματα της ΔΕΥΑΠ είναι μεγάλα και οσμούν πολιτική απαξίωση δια της αποσύνθεσής της. Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους εξέφρασαν τις αυξημένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω έλλειψης προσωπικού καθώς έχουν μειωθεί οι εργαζόμενοι ενώ ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί οι παροχές νερού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: 65.000 υδρόμετρα και 240 εργαζόμενοι στο παρελθόν, ενώ 145.000 υδρόμετρα και 185 εργαζόμενους σήμερα!


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος στην έλλειψη μακροπρόθεσμου σχεδιασμού κρίνοντας πως αυτή η αλλαγή σχεδίων χωρίς κατεύθυνση μας δίνει την απάντηση για την προχειρότητα –αποσπασματικότητα –αναποτελεσματικότητα των λειτουργιών της ΔΕΥΑΠ προς τον Πατρινό πολίτη.

Επίσης ο κ. Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών, εκσυγχρονισμού των υποδομών καθώς και στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των εργαζομένων αλλά και στην πλαισίωση τους με νέους με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και το καλό όλων μας. Ενώ δεσμεύτηκε πως η «Πάτρα Δυνατή» θα μεριμνήσει τόσο για την ασφάλεια των κτιρίων όσο και για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ.

Κοινός παρανομαστής στη συζήτηση αυτή ήταν πως το νερό αποτελεί υπέρτατο αγαθό για τον καθένα μας και πηγή ζωής και ως τέτοιο οφείλουμε να το προστατεύσουμε από όποια πλευρά κι αν αμφισβητηθεί κάτι τέτοιο.

Κλείνοντας ο κ. Οικονομόπουλος δήλωσε: « ενωμένοι και με σχεδιασμό μπορούμε και πιστέψτε μας είναι στο χέρι μας, να κάνουμε την «Πάτρα Δυνατή» ».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διημερίδα Βιολογίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διημερίδα Βιολογίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ