2014-02-13 10:29:48
Φωτογραφία για Twitter Value: Εφαρμογή που δείχνει πόσο «αξίζετε» στο Twitter
Αν χρησιμοποιείτε το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχετε αμφιβολίες για την άποψη που έχουν όσοι σας ακολουθούν για το προφίλ σας, τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε την καινούργια εφαρμογή που έχει ήδη κάνει το γύρω του διαδικτύου Ο λόγος για το «Twitter Value», την διαδικτυακή εφαρμογή αξιολόγησης των λογαριασμών στο Twitter.

Οσο περίεργο και να ακούγεται, αυτή η απρόσωπη αξιολόγηση που γίνεται μέσω κάποιων συγκεκριμένων αλγορίθμων, έχει ήδη γίνει ανάρπαστη στους χρήστες του Twitter. Το «Twitter Value» υπολογίζει τον αριθμό των tweets, το χρόνο που περνά ο χρήστης στο Twitter, τα άτομα που τον ακολουθούν, τον αριθμό των follow του χρήστη και αφού τα... αξιολογήσει καταλήγει στην ακριβή εικονική αξία του εκάστοτε λογαριασμού.

Φυσικά, όσο αυξάνεται ο αριθμός των tweet και τα άτομα που ακολουθούν ή ακολουθούνται, τόσο αυξάνεται και η αξία του λογαριασμού. Οπότε δεν είναι και πολύ δύσκολο να εκτοξεύσετε την εικονική τιμή του λογαριασμού σας.

Αν και ανούσια, η νέα διαδικτυακή εφαρμογή έχει ήδη γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι συνηθίζουν αφού υπολογίζουν την εικονική αξία του προφίλ τους, να την ανεβάζουν δημιουργώντας νέο tweet που την αποκαλύπτει.

Στη περίπτωση που θέλετε να συμβουλευτείτε το Twitter Value και να ανακαλύψετε την εικονική αξία του λογαριασμού σας, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ