2014-02-14 00:32:04
Φωτογραφία για Είναι μεγάλη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ομάδα του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ, γι’ αυτό ηττήθηκε από τη Μάλαγα στο «Μάρτιν Καρπένα». «Είχαμε πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Είχαμε προβλήματα στα αμυντικά ριμπάουντ και είχαμε λιγότερες κατοχές από τον αντίπαλο, με λιγότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στον αντίποδα, η Μάλαγα έβαλε πολλά δύσκολα σουτ και πολλά τρίποντα. Οι παίκτες της Μάλαγα είχαν αυτοπεποίθηση και έπαιξαν καλή άμυνα, είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και πήραν τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης. Σε ερώτηση σχετικά με την απουσία του Τζέιμς Γκιστ από το παιχνίδι, απάντησε πως: «Ο Γκιστ δεν έπαιξε πολύ απλά γιατί είναι τραυματίας. Δοκίμασε το πρωί να προπονηθεί αλλά δεν μπόρεσε». Καμία δικαιολογία δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει ο Μάικλ Μπράμος, ξεκαθαρίζοντας μετά την ήττα από τη Μάλαγα ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει μπροστά
. «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Ήμασταν κακοί σε αρκετά σημεία του αγώνα και δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δώσαμε πολλά ανοιχτά σουτ στη Μάλαγα και βρήκε ρυθμό. Επιτρέψαμε στη Μάλαγα να κάνει αυτά που κάνει ούτως ή άλλως καλά, ήμασταν κακοί στην περιφερειακή άμυνα. Χρειαζόμασταν καλύτερη άμυνα και περισσότερη ενέργεια». Σχετικά με την απουσία του Γκιστ, είπε: «Ο Τζέιμς είναι σημαντικός για εμάς, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ειδικά έλειψε στην άμυνα, αλλά θα μπορούσαμε να καλύψουμε το κενό του». Για τα πολλά ταξίδια του Εξάστερου και την κούραση, σχολίασε: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε».

Σε ότι αφορά το ηθικό της ομάδας, τόνισε: «Είναι μεγάλη ήττα αλλά κάθε εβδομάδα πλέον είναι μεγάλη και θα πρέπει να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, αλλιώς δεν γίνεται».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ