2014-02-14 00:58:09
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Συνελήφθη ανήλικη για διάρρηξη
2 γύφτισσεςς, από τις οποίες η μια ανήλικη, ήταν οι δράστριες της διάρρηξης στην κατοικία μιας 56χρονης στην πόλη της Κέρκυρας από την οποία έκαναν «φτερά» μετρητά ύψους 1.300 ευρώ και τιμαλφή άγνωστης αξίας.

Η 16χρονη κοπέλα εντοπίστηκε στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ η 19χρονη συνεργός της –που πιθανότατα έχει μαζί της τη λεία της διάρρηξης- εξακολουθεί να αναζητείται. Παράλληλα, ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις ή κλοπές.

Μια 25χρονη γυναίκα συνελήφθη στο Κιλκίς, επειδή έκλεψε δυο κινητά από τις προθήκες δύο καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα, πρόλαβε να πουλήσει το ένα σε έναν 32χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και αποδόθηκε σε υπάλληλο του καταστήματος. Το δεύτερο κινητό δεν έχει βρεθεί και η έρευνα συνεχίζεται, ενώ η νεαρή δράστιδα και ο «αγοραστής» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, η μια για κλοπή και ο άλλος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ