2014-02-14 11:00:53
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΝΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Επίδειξη δύναμης έκανε στα Βριλήσσια η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα μας κέρδισε με 0-3 σετ τα Βριλήσσια στο πιο σημαντικό παιχνίδι της φάσης των "16" και συνεχίζει στη διοργάνωση με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κούπας. Οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη έπιασαν πολύ καλή απόδοση, "έσβησαν" τα ατού των Βριλησσίων και δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες να πάρουν το εισιτήριο. Μετά από το παιχνίδι του Κυπέλλου το μυαλό γυρίζει πάλι στο Πρωτάθλημα και στον αγώνα της Δευτέρας (18:00) με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Η ομάδα μας είναι στα προημιτελικά μαζί τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, τον Πανναξιακό, τον Ηρακλή Κηφισιάς, το Ρέθυμνο και το Ανατόλια. Η κλήρωση για την φάση των "8" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου (12:00) στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Νικολάκης μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου
. Έπιασαν σπουδαία απόδοση και έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Πήραμε μια σημαντική νίκη με όπλο μας το σερβίς, το μπλοκ και την άμυνα. Αυτό που μέτρησε πάρα πολύ ήταν το πειθαρχημένο παιχνίδι των παικτριών μας. Κατέθεσαν ψυχή και έπαιξαν όπως έπρεπε σ' ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Προκριθήκαμε στην οχτάδα του Κυπέλλου και συνεχίζουμε βήμα βήμα. Το μυαλό μας είναι όμως στο Πρωτάθλημα όπου ακολουθούν πολλά δύσκολα παιχνίδια με πρώτο αυτό με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη".

Η αθλήτρια μας Ράντι Τένεβα από την πλευρά της είπε: "Πήγαμε πολύ καλά, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πήραμε την πρόκριση. Αυτή η νίκη μας επιτρέπει να συνεχίσουμε για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο το οποίο κατακτά για δυο χρόνια η ομάδα. Θέλουμε να ξαναζήσουμε και φέτος τις ίδιες στιγμές. Η νίκη αυτή μας βοηθάει και ψυχολογικά εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου ο στόχος είναι φυσικά η νίκη αν και πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και διαφορετικό παιχνίδι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ