2014-02-14 12:07:11
Φωτογραφία για ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ... ΓΟΛΓΟΘΑΣ!
Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο με τον Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο τελευταίο θεωρητικά εύκολο παιχνίδι του πριν από τον πιο δύσκολο μήνα της σεζόν, που ακολουθεί αμέσως μετά.

Στις 22 του μηνός, το επόμενο Σάββατο δηλαδή, αρχίζει ένα διάστημα γεμάτο από μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και το πιο δύσκολο κομμάτι για τους ερυθρόλευκους στους τρεις στόχους που διεκδικούν, την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το νταμπλ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει να παίξει στις 22 Φεβρουαρίου στην Κρήτη με τον φορμαρισμένο ΟΦΗ, στις 25 του μηνός υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 2 Μαρτίου αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό, στις 9 Μαρτίου πάει στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στις 19 Μαρτίου θα παίξει στο Ολντ Τράφορντ, αφού έχει μεσολαβήσει το εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό.

Ο μήνας-«φωτιά» μπορεί να έχει μάλιστα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ να ψάχνει ελεύθερες ημερομηνίες για να βάλει τους ημιτελικούς, δίχως να αποκλείεται η 12η Μαρτίου! Αμέσως δηλαδή μετά το ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Μίτσελ έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ του για να βγάλει πέρα και αυτό το σκληρό κομμάτι του προγράμματος που θα κρίνει πολλά για την επίτευξη στόχων σε πρεστίζ στην Ευρώπη, ρεκόρ στο πρωτάθλημα και ουσίας στο Κύπελλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ