2014-02-14 18:40:35
Φωτογραφία για ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΚΑΙ... ΑΛΛΛΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΕΦ (PHOTOS)
Κατάμεστο ήταν σε ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού το ΣΕΦ, από το οποίο δεν έλειψαν και οι... επίσημοι.

Πάνω από 10.000 οπαδοί των Πρωταθητών Ευρώπης βρέθηκαν στο φαληρικό στάδιο και παρακολούθησαν από κοντά την άνετη επικράτηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στην Εφές Αναντόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Από τα επίσημα του ΣΕΦ παρακολούθησε τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντόλου ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας βρέθηκε στη χώρα μας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο φαληρικό στάδιο, αποκαλύπτοντας πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του φετινού Final Four, ενώ παρακολούθησε μαζί με τον ισχυρό άνδρα των Πτωταθλητών Ευρώπης τη νίκη του Θρύλου απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Στο ΣΕΦ ήταν -όπως το συνηθίζει άλλωστε- ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος μάλιστα είχε θερμή χειραψία με τον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και το παιδί τους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υδροπλάνα παντού!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υδροπλάνα παντού!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ