2014-02-14 19:47:15
Φωτογραφία για «ΖΗΛΕΥΕΙ» ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ Ο... Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!
Τη δουλειά και το έργο του Μίτσελ, αλλά και του Γιάννη Αναστασίου «ζηλεύει» και παρακολουθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως η πτώση του Άρη ήταν αναμενόμενη.

Το προπονητικό έργο του Ισπανού τεχνικού στον Ολυμπιακό «ζηλεύει» ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπως δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6".

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, πέρα από την αναφορά του στην πορεία της ομάδας του, αναφέρθηκε στη Σούπερ Λιγκ, τον Άρη, τη SKODA Ξάνθη, αλλά και τα νεαρά παιδιά που αγωνίζονται συστηματικά πλέον στις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φετινή Σούπερ Λιγκ:

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον στην κορυφή. Ο πρωταθλητής έχει βγει από νωρίς. Η ποιότητα του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους είναι τεράστια. Η «μάχη» γίνεται στην ουρά. Δυστυχώς η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι χαμηλότερη από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον μεγάλο αριθμό Ελλήνων παικτών στο πρωτάθλημα:


«Λόγω των προβλημάτων στη χώρα μας, οι ομάδες έχουν στραφεί στους έλληνες παίκτες. Είναι φυσιολογικό αυτό, τα έξοδα είναι λιγότερα. Παράλληλα είναι και πολύ καλό, δείχνουν ότι τους εμπιστεύονται. Επίσης δίνεται πλέον μεγάλη βάση στις υποδομές κάτι που είναι εξίσου θετικό καθώς βλέπουμε παιδιά πέρα από το ελληνικό πρωτάθλημα να φεύγουν και για το εξωτερικό».

Έχετε εστιάσει σε κάποιες ομάδες ή σε κάποιους προπονητές;

«Παρακολουθώ αρκετές αλλά ειδικά αυτές από όπου έχω περάσει, όπως η Ξάνθη, ο ΟΦΗ και ο Άρης. Αν «ζηλεύω» κάποιους προπονητές για το έργο τους, αυτοί έιναι οι Μίτσελ και Αναστασίου. Τον Ισπανό γιατί μου αρέσουν τα στοιχεία που βάζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού αλλά και ο τρόπος που παίζει. Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου γιατί παίζει με νέα παιδιά, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Έχει δημιουργήσει κάτι αξιοζήλευτο».

Για τον Άρη:

«Έχω παίξει ποδόσφαιρο πέντε χρόνια στον Άρη και ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις. Τα λάθη προηγούμενων ετών έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό που του συμβαίνει και είναι κάτι που όλοι το περίμεναν».

Για την Παναχαϊκή:

«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα η Football League. Η Παναχαϊκή έχει μεγάλη ιστορία, έχει δυναμική. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και χαίρομαι ακόμα και εγώ να την βλέπω. Με τους νέους παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα και πιστεύουμε ότι θα είμαστε στην Σούπερ Λιγκ του χρόνου».

Για την διαδικασία των μπαράζ:

«Από την αρχή πρέπει να υπάρχουν κανονισμοί για να ξέρουν οι ομάδες τι γίνεται. Έγινε αυτή η αλλαγή, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν είμαι κατά των πλει – οφ, αλλά πιστεύω ότι το πιο σωστό είναι να πέφτουν και να ανεβαίνουν τρείς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ