2014-02-14 22:14:12
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ All Star Game ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Στις 16.00 θα αρχίσουν και οι δύο αγώνες του All Star Weekend του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στα Χανιά.

Στο υπερσύγχρονο κλειστό του Κλαδισού θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαρτίου η φετινή γιορτή του μπάσκετ. Ο διοργανώτρια αρχή της Basket League ΟΠΑΠ, με σημερινή (14/02) ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε το ακριβές πρόγραμμα του 21ου All Star Game το οποίο θα προβληθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, το 21ο All Star Game στα Χανιά, θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της Novasports! H οργανωτική επιτροπή του All Star Game ήρθε σε συμφωνία με την πρώτη ελληνική συνδρομητική τηλεόραση που θα αναλάβει την παραγωγή και την τηλεοπτική κάλυψη των δύο αναμετρήσεων στο Δημοτικό Κ.Γ. Κλαδισού στις 8 και 9 Μαρτίου.

Τα κανάλια Novasports μετά την επιτυχημένη κάλυψη της πλειοψηφίας των αναμετρήσεων στην Basket League ΟΠΑΠ θα «μεταφέρουν» τους τηλεθεατές τους τόσο στο παιχνίδι των All Star Νέων όσο και στην κορύφωση του All Star Weekend με την αναμέτρηση των κορυφαίων Ελλήνων παικτών με τους καλύτερους ξένους του πρωταθλήματος. Το All Star Game Νέων θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στις 16.00 και την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, επίσης στις 16.00, θα αναμετρηθούν οι Greek Stars με τους Rest of the world Stars!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ