2014-02-16 12:22:46
Φωτογραφία για Tον κακό τους τον καιρό
Τελευταία έπεσε τόσο πολύ χιόνι και βροχή στον ευρωπαϊκό και αμερικανικό  Βορρά, που σκέπασε τα πάντα. Άλλοι πλημμυρήσανε και άλλοι  παγώσανε ενώ εδώ στο νότο αντίθετα είχαμε ένα ήπιο χειμώνα με μπόλικες λιακάδες.   

Γενικώς στις χώρες αυτές πάντα οι μέρες είναι μικρότερες απ' αυτές του νότου, είναι σκοτεινές, πληκτικές και  ο λαός πιστεύει πως προορισμός του είναι να εργάζεται για τη δόξα του Χριστού και η μόνη τους διασκέδαση είναι όταν έρθει το Σαββατοκύριακο να γίνονται τύφλα στο μεθύσι από την πολύ μπίρα που καταναλώνουν στις άπειρες μπιραρίες τους και να βρωμάνε τα γύρω σοκάκια αμμωνία.

Οι λαοί στις χώρες αυτές δουλεύουν, δουλεύουν και τα λεφτά που βγάζουν τα τοποθετούν στις τράπεζές τους, που αυτές με τη σειρά τους τα τοκίζουν σε διάφορες χώρες που έχουν ανάγκη από τα χρήματα αυτά. Οι αμοιβές των στελεχών των τραπεζών είναι παχυλότατες και πολύ υψηλότερες από τα κέρδη των καταθετών.


Έτσι οι τράπεζες εκμεταλλεύονται και τους καταθέτες τους, αλλά και αυτούς που καταφεύγουν στην ανάγκη τους.

Οι οικονομικοί δολοφόνοι που διαθέτουν οι τράπεζες των χορών αυτών φροντίζουν να διαφθείρουν κυρίως πολιτικούς που είναι πρόθυμοι να ενδώσουν στο πάθος της απληστία τους και έτσι εξαθλιώνουν τις χώρες τους για να παραμείνουν στην εξουσία.

Απ' ότι ξέρουμε όλοι εδώ στην Ελλάδα, βρέθηκε από τους οικονομικούς δολοφόνους ο φύλαρχος με το καραφλό κεφάλι και το μουστάκι φώκιας που ήθελε καλά και σώνει να γίνει Πρωθυπουργός, αυτός καλέ που είχε αρπάξει στον αέρα το δαχτυλίδι της διαδοχής που του πέταξε ο φον Ελαιών Τάπας και μόλις τα κορόιδα τον ψηφίσανε υπέγραψε την καταστροφή μας.

Με το πρόσχημα του δανεισμού κατέφθασε και η Τρόικα και τη βάψαμε.  

Ζηλέψανε τις λιακάδες μας, ζηλέψανε τις ζεστές θάλασσές μας, το εναλλασσόμενο τοπίο μας, τις ξάπλες μας στη ζεστή αμμουδιά και τα ουζάκια μας τα βράδια κοντά στο κύμα και σου λένε, αφού μας χρωστάνε που μας χρωστάνε γιατί δεν τους τ' αρπάζουμε για μια πεντάρα; Βλέπεις το οικόπεδο γωνία και έχει και πετρέλαια!

Αυτό και έγινε! Τα στεγαστικά δάνεια που δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν λόγω ανεργίας, γίνανε ο πολιορκητικός κριός για την αρπαγή των περιουσιών μας.

 Εξαθλίωσαν τη χώρα με επισήμως 1.500.000 εργαζόμενους στην ανεργία,  σπουδασμένα νέα παιδιά να φεύγουν απελπισμένα για άλλη γη και άλλα μέρη και μείναμε εδώ οι γέροι, οι αμόρφωτοι, οι αναρχοάπλητοι, οι ανίκανοι πολιτικοί μας και οι λαθρομετανάστες. Άντε μετά να ανακάμψεις.    

Πάντως ρε παιδιά τέτοιος χαμός με τις ακραίες καιρικές συνθήκες απ' ότι λένε τα κιτάπια είχε ξαναγίνει στο τέλος του μαύρου Μεσαίωνα και μετά άρχισε η Αναγέννηση του κόσμου.

Λέτε να είναι κανένας καλός οιωνός για μια νέα αναγέννηση στον κόσμο; Είθε !

Μπας και τόπε όμως ρε παιδιά και κα νας αγιορείτης μοναχός, πως όλα αυτά τα καιρικά φαινόμενα είναι οιωνοί για τη νέα Αναγέννηση του κόσμου ;

Ρωτάω, έτσι για να πάρουμε λίγο κουράγιο.

Και μη ξεχνάτε, τώρα διαθέτω και δική μου ιστοσελίδα που μπορείτε να βγάλετε το άχτι σας. Περισσότερα στο theofilouerga.gr

Θεόφιλος Αιγινήτης    Ζωγράφος -  Συγγραφέας     
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ