2014-02-16 17:22:41
Φωτογραφία για Ναύπακτος: Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της πόλης-  Νεκρός 33χρονος δικυκλιστής- Η μοτισκλέτα σφηνώθηκε ανάμεσα σε κολόνα φωτισμού και μαντρότοιχο
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι,λίγο πριν το γήπεδο Ναυπάκτου στο ρεύμα εξόδου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οδηγός μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο της μηχανής,εξετράπη της πορείας της και σφηνώθηκε ανάμεσα σε κολόνα φωτισμού και μαντρότοιχο.

Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, από το περιστατικό αυτό χτύπησε σοβαρά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας,που να σημειωθει ότι δεν φορούσε κράνος ασφαλείας,αλλά δεν βρέθηκαν ούτε και ίχνη φρεναρίσματος που να πιστοποιεί την ύπαρξη απρόβλεπτου παράγοντα του ατυχήματος.

Στο σημείο όπου χτύπησε ο οδηγός να σημειωθεί ότι περίμενε για τουλάχιστον 20′ αφού το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Ναυπάκτου,απουσίαζε σε διακομιδή στο Μεσολόγγι και ειδοποιήθηκε καθ’οδόν,ενώ για δεύτερο όχημα ούτε συζήτηση αφού δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός,φέρνοντας στο φως για μια ακόμη φορά τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στο σύστημα.

Τελικά το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας που είχε ειδοποιηθεί παρέλαβε τον άτυχο οδηγό που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Nafs Click, o 33χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ