2014-02-17 18:30:59
Φωτογραφία για Day-Run Έτους 2014
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, διεξήχθησαν στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, οι αγώνες Ανώμαλου Δρόμου των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), ο 60ος Ανώμαλος Δρόμος της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και των βετεράνων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού (Day-Run 2014).

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τη συνδρομή της Τεχνικής Επιτροπής Ανωμάλου Δρόμου της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και συμμετείχαν περισσότεροι από διακόσιοι (200) αθλητές και αθλήτριες.

Τους αγώνες παρακολούθησαν η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Κυριακή Γιαννακίδου, αντιπροσωπείες από τους Κλάδους των ΕΔ και των ΣΑ καθώς και φίλοι του αθλήματος.

Διακριθέντες αθλητές από την ΠΑ ήταν:

Η Αρχισμηνίας (ΤΤΗ) Παρασκευή Κατσακιώρη της 112 Πτέρυγας Μάχης, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 3000 μ
. Γυναικών του 60ου Ετήσιου Ανώμαλου Δρόμου της ΠΑ και το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 3000 μ. Γυναικών του Πρωταθλήματος ΕΔ και ΣΑ.Ο Σμηνίας (ΤΟΠ) Θεόδωρος Τσολάκης της 115 Πτέρυγας Μάχης, ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 6000 μ. Ανδρών του 60ου Ετήσιου Ανώμαλου Δρόμου της ΠΑ.Ο Υποσμηναγός (ΤΣΕ) Αντώνιος Κατσίκης του Εργοστασίου ΜΜ & ΕΕ Αράξου, ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 6000 μ. Βετεράνων του 60ου Ετήσιου Ανώμαλου Δρόμου της ΠΑ.

Επίσης, απονεμήθηκε ειδικό έπαθλο στην ομάδα της ΠΑ, ως η ομάδα με την πολυπληθέστερη συμμετοχή.

 

 

 

ΠΗΓΗ: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=8525
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ