2014-02-18 00:47:08
Φωτογραφία για Κινηματογραφική διάρρηξη σε χρυσοχοείο στην Λευκωσία
Η διάρρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα σε χρυσοχοείο, ιδιοκτησία γυναίκας, που βρίσκεται λεωφόρο Κερύνειας στο Πλατί Αγλατζιάς. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα παρακείμενου ινστιτούτου αισθητικής και με χρήση Κάγκο, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο του χρυσοχοείου. Στη συνέχεια εισήλθαν σ’ αυτό και αφού έσπασαν βιτρίνες, άρπαξαν μεγάλο αριθμό χρυσαφικών και κοσμημάτων άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και εξαφανίστηκαν.

Παρά το γεγονός ότι την ώρα της διάρρηξης, ήχησε το σύστημα συναγερμού και σε τρία λεπτά, έσπευσαν στη σκηνή περιπολικά της αστυνομίας, εντούτοις ο χρόνος ήταν αρκετός για τους διαρρήκτες οι οποίοι διέφυγαν από το σημείο όπου εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο.

Οι κινήσεις των διαρρηκτών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπήρχε εντός του χρυσοχοείου και το οποίο έχει παραδοθεί στην αστυνομία.

Οι ανακριτές αξιολογούν το περιεχόμενο του κλειστού κυκλώματος όπως επίσης και άλλα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των δραστών που εκτιμάται ότι είναι δύο.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ