2014-02-18 01:26:11
Φωτογραφία για Οργή και δάκρυα για τον θάνατο βρέφους σε χειρουργείο - Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή
Οι πτυχές μιας πραγματικής τραγωδίας αναμενόταν να ξεδιπλωθούν τη Δευτέρα στις δικαστικές αίθουσες με τους γονείς του 11μηνου βρέφους, που το Νοέμβριο του 2012 άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ να αναβιώνουν το δράμα τους.

Ωστόσο, η επίθεση στο γήπεδο της Παναχαικής κατα του Αλέξη Κούγια, είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παραστεί - ως συνήγορος υπεράσπισης - στην δίκη που επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στο Ηράκλειο, για την τραγωδία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Νοέμβριο του 2012, με το θάνατο του 11 μηνών βρέφους της οικογένειας Κοσμαδάκη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλειου.

Την αναβολή ζήτησε ο κατηγορούμενος παιδοχειρούργος και το δικαστήριο όρισε ως νέα ημερομηνία εκδίκασης την 23η Οκτωβρίου 2014.

Η εξέλιξη αυτή, εξόργισε τους χαροκαμένους συγγενείς του βρέφους, και για λίγο επικράτησε ένταση στους χώρους των δικαστηρίων του Ηρακλείου.


Με δηλώσεις τους ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του γιατρού, εξέφρασαν ως παράπονο το ότι τόσο καιρό και ουδείς απο την πλευρά του κατηγορούμενου δεν τους πλησίασε για να τους ζητήσει έστω ένα συγνώμη, ενώ περιέγραψαν και την δραματική τροπή που πήρε η ζωή τους, μετά τον θάνατο του βρέφους που έφυγε απο την ζωή πριν προλάβει να χρονίσει.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Θυμηθείτε τι ανέφερε το πόρισμα στο επόμενο βίντεο Οι γονείς του βρέφους, από την αρχή ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών που αντιμετώπισαν το περιστατικό και έκαναν από την αρχή λόγο για εγκληματικές παραλείψεις που οδήγησαν στο χαμό του παιδιού τους.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ