2014-02-18 10:20:31
Φωτογραφία για ΒΑΛΝΤΕΖ : ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!
Στην πρώτη του... κανονική συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Νέλσον Βαλντέζ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Ο 30χρονος επιθετικός, μιλώντας στον «Γαύρο», δεν έκρυψε ότι... «είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί επανήλθα από τον τραυματισμό που είχα υποστεί και πέτυχα γκολ για τον Ολυμπιακό. Όταν σκοράρει ένας επιθετικός κάνει τη δουλειά του πιο εύκολη».

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά σύμφωνα με τον Παραγουανό, έχει περιθώρια βελτίωσης... «Ναι, έχουμε. Ο Ολυμπιακός είναι επιθετική ομάδα, μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τόσο στην ενδεκάδα, όσο και στον πάγκο διαθέτουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και όσοι μπαίνουν στο γήπεδο δίνουν τα πάντα για να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, με θερμούς οπαδούς και στόχος πάντα είναι η νίκη».

Σε ερώτηση για το πάθος με το οποίο πανηγύρισε το γκολ του, ο Βαλντέζ παραδέχθηκε: «Πράγματι αυτό είναι το παιχνίδι μου. Τα δίνω όλα και παίζω με πάθος», ενώ σε ερώτηση για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει τη Γιουνάιτεντ, μόνο απαισιόδοξος δεν εμφανίστηκε:


«Στο ποδόσφαιρο είναι άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Το να είσαι φαβορί πρέπει να το αποδεικνύεις και στο γήπεδο και συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις, όπως τότε που η Ελλάδα και κατέκτησε το Euro. Σίγουρα εμείς έχουμε την δικές μας πιθανότητες και θα κοιτάξουμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Μάντσεστερ δεν είναι στην καλύτερη εποχή της».

Τέλος, δεν γινόταν να μην ρωτηθεί για έναν εξίσου σπουδαίο συμπαίκτη του. Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, για τον οποίο είχε μόνο αποθεωτικά σχόλια: «Γνωρίζω τον Αριέλ πολλά χρόνια. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κάνει την διαφορά και μπορεί να αλλάξει την ροή του αγώνα. Διαθέτει εμπειρία και είναι από τους παίκτες που χαίρεσαι να αγωνίζεσαι μαζί του»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μακάβριο επάγγελμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μακάβριο επάγγελμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ