2014-02-18 15:34:16
Φωτογραφία για Μεγαλύτερη και ανθεκτικότερη η οθόνη του I-phone 6
Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του i-Phone 6 μας έρχονται από τη μακρινή Κίνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της South China Morning Post, το I-Phone 6 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να διαλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρονται στο δημοσίευμα:

1. Η πρώτη version του I-Phone 6 θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών (δηλαδή μεγαλύτερη από αυτή που έχει το Iphone 5s) ενώ

2. Η δεύτερη έκδοση θα κυκλοφορήσει με στόχο να ανταγωνιστεί τα phablets με αποτέλεσμα η οθόνη να φτάνει στις 5,5 ίντσες. Χαράς ευαγγέλια για τους προγραμματιστές οι οποίοι, εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να σχεδιάσουν εφαρμογές με βάση τα νέα δεδομένα. Οι πληροφορίες των insiders δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η νέα οθόνη θα είναι κατασκευασμένη από κρυστάλλους ζαφειρού, που είναι το δεύτερο ανθεκτικότερο υλικό μετά το διαμάντι
. Η Apple χρησιμοποιεί ήδη αυτό το υλικό για να κατασκευάζει στο Iphone 5s το κάλυμμα της κάμερας αλλά και της συσκευής ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος. Ακόμη και η ανάλυση της οθόνης θα είναι διαφορετική καθώς από τα 326 ppi (pixels per inch) που συναντήσαμε στο Iphone 5 θα φτάσουμε στα 441 ppi. H συνάδελφος από την Κίνα, στέκεται και σωστά, στο θέμα του κόστους. Μια οθόνη με κρυστάλλους ζαφειριού είναι ασφαλώς ακριβότερη από το υλικό που χρησιμοποιείται σήμερα (gorilla Glass). Θα υπάρξει επίπτωση και στην τιμή λιανικής ή η Apple θα απορροφήσει το κόστος για λόγους ανταγωνισμού. Να είστε βέβαιοι ότι πολλά σενάρια θα γραφτούν και επί του συγκεκριμένου θέματος.

Πηγή: fpress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποινική δίωξη σε Σαρρή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποινική δίωξη σε Σαρρή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ