2014-02-18 15:40:31
Φωτογραφία για Από λέκτορας πανεπιστημίου, καθηγήτρια Pole Dancing
Όπως λέει η ίδια, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το pole dancing όταν έκανε το διδακτορικό της και έψαχνε ένα τρόπο να βρει την φόρμα της

Το να αφήσει τα εργαστήρια του πανεπιστημίου για τα νυχτερινά κέντρα αποδείχτηκε σοφή επιλογή για την Dr Rebecca Slane.

Η πρώτη αριστούχος απόφοιτος στην τάξη της και μετέπειτα λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Sunderland πέρνούσε την μέρα της σε μια ρόμπα εργαστηρίου και συνηθισμένα παπούτσια, αλλά τώρα η γνωστή πια ως Toxic Cherry (Τοξικό κεράσι), είναι χορεύτρια pole dancing και φοράει καυτά σορτς και ψηλοτάκουνα.

Όπως λέει η ίδια, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το pole dancing όταν έκανε το διδακτορικό της και έψαχνε ένα τρόπο να βρει την φόρμα της.

Έμπνευση της αποτέλεσε μια γυμνάστρια από την Αυστραλία, πρώην χορεύτρια pole dancing. "Ήταν απίστευτη, ήταν σέξι και το σώμα της ήταν καταπληκτικό. Είχε απίστευτη σιλουέτα χωρίς να είναι πολύ αδύνατη" παραδέχεται. "Αποφάσισα να παρακολουθήσω τα μαθήματά της και έμαθα πολλά από αυτήν".


"Τελείωσα το διδακτορικό μου και ξεκίνησα διαλέξεις στο πανεπιστήμιο του Sunderland, ενώ παράλληλα ξεκίνησα να διδάσκω pole dancing, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο."

"Ξεκίνησα να διδάσκω 4 κορίτσια και μέχρι το τέλος του 2011 είχα 40 τακτικές μαθήτριες. Ήξερα ότι έπρεπε να πάρω μια απόφαση καθώς δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και στα δύο."

"Αποφάσισα να αφήσω την δουλειά μου στο πανεπιστήμιο και να επικεντρωθώ στην σχολή χορού που είχα ιδρύσει." Τώρα διδάσκω 150 άτομα την βδομάδα και είναι ότι καλύτερο έχω κάνει."

Τα τελευταία 3 χρόνια η Cherry έχει γυρίσει όλη την Βρετανία χορεύοντας και συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς pole dancing. Το 2012 κέρδισε τον τίτλο "Uk Pole Professional Cup", ενώ εκτός από τα μαθήματα χορεύει σε μόνιμη βάση σε μπαρ του Newcastle.

"Κάποιοι λένε ότι σπατάλησα την μόρφωσή μου με το να γίνω χορεύτρια και καθηγήτρια pole dancing αλλά κάνουν λάθος" λέει η Cherry και συμπληρώνει, "Μου άρεσε η δουλειά μου σαν λέκτορας και μου άρεσε και η επιστήμη μου, αλλά από ένα σημείο και μετά με έκανε να νιώθω ασφυκτικά".

"Είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να είναι αφεντικά του εαυτού τους και να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για να βοηθάνε τους γύρω τους. Δουλεύω με γυναίκες που έχουν πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας ή θύμα βιασμού. Αν ο χορός τους βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο να νιώσουν καλύτερα, τότε νιώθω πως έχω κάνει την δουλειά μου σωστά."

"Βλέποντας τους μαθητές μου να βελτιώνουν την απόδοσή τους και να είναι πιο υγιείς μου φέρνει μεγάλη ικανοποίηση. Ευεργετούμε ο ένας τον άλλο."
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ