2014-02-18 16:27:03
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Από σήμερα κλειστή η είσοδος πόλης για να μπει η άσφαλτος
Κλειστή πιθανότατα έως και το Σάββατο θα παραμείνει η κύρια είσοδος πόλης της Αμαλιάδας, από τον κόμβο Παπακασελά, αφού από σήμερα το πρωί ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του τμήματος, στο οποίο έχει ξεκινήσει και η κατασκευή πεζοδρομίων και άλλων υποδομών.

Με αφορμή την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον εργολάβο, αποφάσισε την επανέναρξη του έργου, ώστε να τοποθετηθεί ο ασφαλτοτάπητας και να πάψει η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών, αφού το προηγούμενο διάστημα λόγω των βροχοπτώσεων ήταν αδύνατο να γίνει το συγκεκριμένο έργο.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε σε χθεσινές του δηλώσεις ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, λέγοντας πέραν της ασφαλτόστρωσης, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων ημερών, υπολείπονται κι άλλες σημαντικές παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως η δημιουργία νησίδας, η εγκατάσταση φωτιστικών και η κατασκευή πεζοδρομίων και βέβαια η διαμόρφωση του κόμβου «ώστε η Αμαλιάδα να αποκτήσει έναν αντάξιο κόμβο μιας σύγχρονης επαρχιακής πόλης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπέρης.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ