2014-02-19 10:52:57
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη περίεργος ο τρόπος που κόβονται τα σήριαλ από τα κανάλια
Θέλω να αναφερθώ σε δυο πολύ μεγάλα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης. Τον τελευταίο καιρό ξεκινούν να δείχνουν ένα σήριαλ (τούρκικο ή ότι άλλο) και ξαφνικά έχοντας δείξει το 1/3 των επεισοδίων ξαφνικά γράφουν "τέλος Α' κύκλου" και το κόβουν, φυσικά χωρίς καμιά ενημέρωση προς τον τηλεθεατή. Τα εν λόγω σήριαλ δεν έχουν σκοπό να τα συνεχίσουν και αυτό το διαβάζουμε από τα περιοδικά και τα διάφορα site.

Επιπλέον θέλω να επισημάνω ότι τα εν λόγω σήριαλ κυκλοφορούν σε dvd μέσω περιοδικών τηλεόρασης. Μήπως τα κανάλια είναι ο "κράχτης" και έχουν συμφωνήσει με τα περιοδικά με κάποιο ΚΕΡΔΟΣ, να δείχνουν λίγα επεισόδια, και μετά να τα σταματάνε για να τα αγοράζει ο κόσμος μέσω των περιοδικών;

Τώρα θα μου πείτε ότι τα κανάλια τα σταματούν λόγω μη ικανοποιητικών "νούμερων" τηλεθέασης, και θα σας πω εγώ, καλά δεν πήγε καλά το 1ο, δεν πήγε ούτε το 2ο, ούτε το 3ο ούτε κλπ; Kαι από τα δυο κανάλια; Επί πλέον παρακολουθώντας από τις διάφορες εταιρίες της μετρήσεις, δεν βλέπω τα σήριαλ αυτά να έχουν τόσο χάλια νούμερα όσο μας τα παρουσιάζουν, ίσα ίσα που μερικά από αυτά πάνε και πάρα πολύ καλά.

Το σημαντικότερο που θέλω να αναφέρω είναι ότι; ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ