2014-02-19 11:34:08
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμφωνίας για τους αγρότες
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, χαιρετίζει και εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση της στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, που... βρίσκονται στα μπλόκα και δίνουν μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης.

Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας επιβίωσης όχι μονάχα για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, αλλά για όλους τους εργαζόμενους και τις δυνάμεις της εργασίας της χώρας, που βλέπουν ότι η φορολογική και αντι-αναπτυξιακή πολιτική της Κυβέρνησης οδηγούν τη χώρα στον γκρεμνό.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ιδρύθηκε για να στηρίξει τους αγώνες των δυνάμεων εργασίας, ώστε να ανατραπεί η αδιέξοδη πολιτική της βίαιης λιτότητας, της υπερχρέωσης και της κοινωνικής εξαθλίωσης και να συγκροτηθεί ένα πλειοψηφικό ΄κοινωνικό μέτωπο ανατροπής για μια Ελλάδα κοινωνικά και οικονομικά αυτοδύναμη, παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή μας.

Οι αγώνες των δυνάμεων της εργασίας είναι κοινός και θα πετύχει με την μέγιστη αλληλοϋποστήριξη όλων μας. Την Τετάρτη 19 Φλεβάρη τις καλούμε να δώσουν το παρών στην Αθήνα, στην συγκέντρωση των αγροτών στις 1 μ.μ. στην πλατεία Βάθης.

Αντιπροσωπεία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ θα συμπαρασταθεί στην αγωνιστική κινητοποίηση των αγροτών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ